Hoppa till sidans innehåll

Forwardstalangen Alexander Nelson spelar för Tjust Bandy

2017-07-09 18:58
Alexander Nelson (20 år) kommer att spela för Tjust Bandy kommande säsong, moderföreningen är Målilla GoIF och där har Alexander varit startspelare dom senaste säsongerna.
  • Uppdaterad: 2017-07-09 19:03

Förra säsongen spelade han 14 av 18 seriematcher och noterades för 6 mål, kontraktet skrevs på i helgen och gäller i 1+1 år.
- Vi har haft en dialog med Alexander hela våren och när det blev klart att han och flickvännen kommer att flytta till Linköping så kunde vi ganska snabbt komma till skott.
- Alexander gör alltid ett stort jobb och är en spelare som man vill ha på isen när matcherna står och väger, han har en vilja av stål och ger alltid sitt yttersta. Han är dessutom utrustad med ett bra skott.
- Som nämnts ovan så kommer Alexander att flytta till Linköping, därifrån kommer han att pendla till träningar och matcher tillsammans med tjustspelarna Daniel Wärn och Kristian Weineholm.
- Hos Tjust Bandy kommer Alexander att få bra förutsättningar att ta nästa steg i sin bandyutveckling, han kommer också in i truppen med en vilja att utvecklas och ett stort bandyhjärta. Han vill verkligen något med sin bandy vilket märktes redan första gången vi träffades.

 

Välkommen till Tjust Bandy Alexander !!!!!!
Skribent: Anne Eriksson
Epost: This is a mailto link

  Tjust Bandy A-lag 2016/2017

 

 Följ Tjust Bandy på

     

 

 

 

 

Ställplats Sågen har öppnat för säsongen. Välkomna
 

 

Scandjet

Postadress:
Tjust IF BF - Bandy
Tjustvallen
59432 Gamleby

Kontakt:
Tel: 0493-51180
E-post: This is a mailto link

Se all info